19 martie 2013

Realizam minunate tablouri din hartie creponata

Acest tip de activitate este una foarte distractiva si productiva in acelasi timp. Pentru a realiza aceste minunate tablouri avem nevoie de urmatoarele materiale: alegerea unei planse pe care sa fie desenata schita a ceea ce vrem sa realizam (flori, animale sau diferite obiecte), hartie creponata de diferite culori, in functie de tema aleasa, o foarfeca, lipici si in final…rama. Ideea de baza a acestei activitati este ca hartia creponata sa fie taiata in bucati mici, care vor fi transformate in bilute si lipite pe plansa. Aceasta activitate este un mod placut de a petrece timpul liber, dar si un bun exercitiu pentru copii de a-si dezvolta motricitatea fina. De asemenea este extrem de util si pentru sistemul circulator al varstnicilor. 


Multumim si voluntarei noastre, Mihaela, pentru contributia majora pe care a adus-o in aceasta activitate.


 Incet, incet ne pregatim pentru Sarbatorile Pascale :).


Voluntara noastra draga, Doamna Sinca Aurora a achizitionat tabloul cu Bugs Bunny pentru nepotelul dumneaei.


Se pare ca iepurasii sunt la mare cautare in aceasta perioada pentru ca si acest tablou a fost cumparat deja, chiar de voluntara care a participat la realizarea lui.


Cu banii stransi din vanzarea obiectelor decorative, noi achizitionam materia prima pentru activitatile noastre. Multumim din suflet atat beneficiarilor cat si voluntarilor nostri pentru implicarea si devotamentul lor in toate activitatile Centrului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu