Echipa Generatii

Cristina Buja – Coordonator program
       

     In ziua in care s-au deschis portile Centrului Comunitar Generatii eram unul dintre voluntarii dedicati ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei si studenta la doua facultati. Asa ca pot spune ca sunt aici dintotdeauna! La scurt timp pasiunea mea pentru domeniul social a devenit din fericire un loc de munca.

Sunt absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Al.I.Cuza, Iasi si a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti. Ulterior am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea si terapia copilului, cuplului si familiei” din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Bucuresti.

Imi plac oamenii veseli iar pe cei tristi imi place sa ii fac sa zambeasca. Acesta este si motivul pentru care am ales terapia: vreau sa ii ajut pe oameni sa inlocuiasca grijile, neputina si suferinta cu zambete. 

In cinci ani de “Generatii” am crescut odata cu cei mici, am invatat din tainele batranetii si mi-am incarcat bateriile din entuziasmul nemarginit al tinerilor. Si astfel, langa ei, intineresc intelept in fiecare zi!
 Victoria Mitrofan-Cretu - Psiholog

Prima mea colaborare cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost in anul 2006 in calitate de voluntar din cadrul proiectului “Niciodata Singur”, apoi am fost coordonator de echipa de voluntari . In  2007 devotamentul si  entuziasmul  meu s-au concretizat prin angajarea mea in cadrul aceluiasi  program.

Sunt absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie din cadrul Universitatii Spiru-Haret, Bucuresti, a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret si a masterului  “ Managementul  Organizational si al Resurselor Umane”  din cadrul aceleasi Universitati.

De curand am avut o noua provocare si m-am alaturat echipei Generatii. Aici am gasit o mare familie formata din bunici, copii si nepoti. Experienta, energia, bucuria si inocenta celor mici sunt impletite si valorificate prin activitatile zilnice ale centrului.


Anca Sohorca - Asistent social 

Generaţii reprezintă pentru mine un loc special unde bunătatea, căldura sufletească și optimismul sunt la ele acasă. Aici se regăsesc oameni implicaţi, dornici și pregătiţi întotdeauna să ajute persoane nevoiașe și să le redea zâmbetul pe buze atunci când ei uită să facă acest lucru. Potrivit acestei definiţii, consider că mă asortez profilului prin următoarele caracteristici: am absolvit facultatea de Sociologie și Asistenţă Socială, din cadrul Universităţii București, urmată de masterul Consiliere în Asistenţă Socială.

De-a lungul timpului, am avut șansa să lucrez cu nenumărate grupuri de risc, învăţând din fiecare experienţă și poveste de viaţă și înţelegând faptul că oamenii trebuie educaţi să profite și să se bucure de fiecare moment al vieţii, așa cum este ea.2 comentarii:

  1. Felicitari! Roxana Girip (FPMR, 2000-2001)

    RăspundețiȘtergere
  2. vă admir și .. iubesc, pentru tot ce faceți. Sunt o pensionară activă și mă .. consider în continuare...tânără. Intâmplător mă numesc Mitrofan Letiția. Vă că aveți o colegă... într-adevăr tânără cu același nume. Mi-a făcut o deosebită bucurie să constat că avem același nume. Succes pe mai departe în activitatea dvs. Sunt o persoană care am mare respect pentru Casa Regală și doresc din tot sufletul să devenim Monarhie. Am studiat cât de cât istoria neamului nostru și cred cu tărie că singura noastră salvare este Monarhia. Nihil Sine Deo! Doamne ajută !!

    RăspundețiȘtergere