1 aprilie 2013

Bucuria de a darui si de a primi...

 Pe langa activitatile socio-educationale propriu-zise care au rolul de a sprijini copiii pentru obtinerea unei performante scolare optime, Centrul Generatii desfasoara si alte activitati de tip administrativ ca asigurarea materialelor pentru scoala, mai exact beneficiarii nostri primesc lunar un pachet cu rechizite alcatuit din: 1 caiet A4 Matematică, 1 caiet A4 Dictando, 1 caiet A5 Matematică, 1 caiet A5 Dictando, 1 pix, 1 creion și 1 radieră.

Stiu, primul gand poate fi acela ca pachetul este mult prea modest, insa marturisesc faptul ca de la beneficiarii nostri dragi am invatat ce inseamna bucuria cu adevarat, am invatat ca pentru a atinge aceasta traire trebuie sa incep prin a ma bucura din lucrurile simple si marunte care mi se intampla. Avand in vedere veniturile reduse si nivelul de trai foarte scazut al acestor oameni, orice ajutor este binevenit pentru ei. 

Clipa in care distribui rechizitele sau orice alt tip de ajutor, reprezinta pentru mine unul dintre cele mai speciale momente...satisfactia imensa de a darui si de a primi...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu