5 februarie 2013

Pofta buna :)

      Zi de zi, Centrul Generatii incearca sa acopere nevoile beneficiarilor, oferindu-le urmatoarele servicii: acoperirea necesarului nutritional (o masa calda pe zi), rechizite, sprijin in realizarea temelor si meditatii la materiile la care exista lacune, consiliere psihologica (daca este cazul) si o multitudine de activitati creative si recreative care participa la dezvoltarea personala a copiilor.

     Astazi va voi arata prin imagini momente surprinse din timpul mesei. Cantina ofera un meniu diversificat copiilor, ciorba/supa fiind un element omniprezent in alimentatia lor. La felul II, mancarea difera de la o zi la alta: piure de cartofi cu snitel de pui, mazare, orez cu legume, cartofi prajiti cu piept de pui la gratar etc. Este important de stiut faptul ca cei mici au posibilitatea sa schimbe meniul, in masura in care nu mananca niciodata un anumit fel de mancare (ex. mazare), cu orice fel de mancare, exceptand cartofii prajiti. Un alt element important este faptul ca se pune accent pe administrarea unei alimentatii sanatoase a copiilor.

Meniul de astazi: Felul I: ciorba de pui
                           Felul II: mancare de legume cu pui





...si spre deliciul copiilor pe care ii citez: "Doamna, de ce nu putem sa mancam in fiecare zi cartofi prajiti cu carnaciori?"





Multumim Directiei Generale de Asistenta Sociala cu ajutorul careia putem oferi copiilor nostri o masa calda in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu