13 februarie 2013

Exercitiu de generozitate si creativitate la atelierul de gatit:)

Generozitate, creativitate, atelier de gatit? Se potrivesc aceste cuvinte in aceiasi propozitie?... In cazul de fata da... pe cuvant. Stiu, stiu... va povestesc imediat, aveti putintica rabdare. Sa o luam cu inceputul.
Ideea acestui atelier, pentru ca totul a pornit de la o idee :), mi-a venit imediat ce am citit despre campania Asociatiei Little People, campanie care se cheama "Daruieste cuvinte". Am vazut imediat in aceasta sansa minunata, posibiliatea de a ne dovedi ca putem fi generosi, ca impreuna putem face lucruri frumoase pentru cei din jur. Asa se face ca tema atelierului nostru de luni a fost "Daruieste zambete".
Copii au avut la dispozitie toate ingredientele necesare pentru a realiza fiecare cate o tarta vesela cu crema de branza si fructe. Scopul atelierului a fost acela de a le pune macar un zambet pe chipul copiilor bolnavi de cancer de la Asociatia Little People. Plini de entuziasm dar si de dorinta de a aduce bucurie pe chipul si in sufletul copiilor bolnaviori, copii de la Generatii au trecut la treaba. Si nu s-au oprit decat atunci cand fiecare si-a desavarsit opera. Creativitate, multa creativitate...Ce au rezultat? Niste tarte vesele, frumoase, gustoase si sanatoase.

Tartele dar si zambetele inocente ale copiilor de la Generatii sunt darul nostru pentru voi, dragi nostri! Va multumim din suflet ca existati, ca sunteti atat de puternici si curajosi!Va iubim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu