10 mai 2013

Discutam, cantam cu Alina Sorescu!

Am asteptat cu nerabdare aceasta vizita... Invitata noastra nu mai are nevoie de nici o prezentare, insa as vrea sa spun ca seniorii, tinerii si copiii beneficiari ai Centrului nostru au descoperit ieri faptul ca Alina Sorescu nu este doar o cantareata talentata si cu experienta (canta de la varsta de 4 ani), ci inainte de orice Alina este o persoana extrem de modesta, prietenoasa, cu un suflet cald si marinimos.
Nu am vrut sa fie o intalnire formala, de aceea, lucrurile au decurs intr-un mod cat se poate de natural si familiar. Laitmotivul discutiei noastre a fost scoala. Alina le-a vorbit copiilor despre cat de important este acest aspect in alegerea carierei (indiferent de domeniu), iar pentru a ajunge acolo unde ne dorim trebuie sa parcurgem toate etapele scolare si sa obtinem note cat mai bune.
Copiii i-au vorbit Alinei despre visurile lor ("Ce vreau sa devin cand voi fi mare si ce fac pentru asta"), i-au cantat melodiile pe care le invata la corul nostru intergenerational, iar Alina ne-a impartasit din experienta ei cu copiii, alaturi de care lucreaza la Atelierul sau de Muzica si Miscare Scenica. Astfel, am invatat cum sa scapam de emotii si am invatat cateva tehnici de respiratie in timp ce cantam.
La final, Alina le-a pregatit o surpriza beneficiarilor nostri :).





Alina a felicitat-o pe Larisa pentru vocea ei deosebita.



La final, Alina ne-a oferit tuturor postere cu ea si autografe personalizate (a scris o jumatate de ora in continuu :). Multumim din suflet, draga Alina! Esti minunata!



2 comentarii: