19 iunie 2013

Sustine Centrul Generatii la Swimathon!

Sustine la Swimathon Bucuresti echipa de inotatori a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei!

Pe locuri, fiti gata si...Înot! Pe 6 iulie la Bazinul Olimpic Lia Manoliu!

Ce poti face pentru cauza in care crezi, tu picatura intr-un ocean? Sa iti aduci prietenii alaturi, picaturi de apa in oceanul tau si impreuna sa faceti valul. Acest principiu sta la baza Swimathon-ului: impreuna si in numar mare putem face lucruri mari. Tu poti face aceste lucruri posibile. Lucrurile se misca, daca faci valuri.

Echipe de inotatori vor sustine cauza de suflet inotand timp de 50 minute cat mai multe lungimi de bazin, pe 6 iulie, intre orele 09:00 si 14:00 in Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu. Inotatorii strang fonduri cu ajutorul retelei sociale proprii sau a organizatiei pe care o sustin. Donatorii pot alege inotatorul sau cauza preferata, contribuind cu o suma pentru fiecare lungime de bazin inotata.

Evenimentul este deschis publicului, iar sustinatorii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei sunt invitati sa vina alaturi de noi in beneficiul copiilor si tinerilor Centrului Comunitar Generatii.

Fii unul dintre sustinatorii Fundatiei si doneaza pentru proiectul Da-mi o sansa! pentru a asigura rechizitele necesare fiecaruia dintre copiii ce frecventeaza centrul social Generatii. Suma de 100 de lei devine un rucsac plin cu rechizite pentru unul dintre cei cincizeci de copiii! Masa calda, meditatiile, atelierele si cursurile de la Centrul Generatii pot continua din toamnă cu sprijinul fiecăruia dintre noi. Daruieste in plus 30 lei pentru fiecare zi in care doresti ca un copil sa aiba un pranz cald si program after-school la Centrul Generatii.

Pasul 1. Intra pe http://swimathonbucuresti.ro  
Pasul 2. Alege sectiunea Sustinatori
Pasul 3. Doneaza pentru echipa Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei
Pasul 4. Da mai departe povestea noastra si incurajeaza-ti prietenii sa iti urmeze modelul!

Te asteptam pe 6 iulie la Bazinul Olimpic Lia Manoliu pentru a incuraja impreuna echipa de inotatori a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu