6 iunie 2013

Premiul III la Gala Societatii Civile

Intr-adevar “BINELE poate fi SENZATIONAL” si ne-am convins de acest lucru, luni seara, la Gala Societatii Civile!

Festivitatea celei de-a XI-a editii a Galei Societatii Civile a avut loc la Opera Nationala Bucuresti. Castigatorii au fost alesi dintr-un total de 220 de proiecte inscrise in competitie, de catre un juriu format din 60 de personalitati si specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor.


Iar la tot acest “Bine Senzational” proiectele Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei au contribuit cu dedicatie si devotament. Astfel proiectul “Tinere Talente” a primit un bine meritat loc I la sectiunea “Arta si cultura” iar Centrul Comunitar Generatii a fost recompensat cu locul III la sectiunea “Servicii de Asistenta Sociala”. Lista cu toti castigatorii o puteti citi aici: http://www.galasocietatiicivile.ro/winners.php.


Stiu ca nu suntem la Oscar dar este imperativ pentru mine sa le multumesc din suflet si cat pot de sincer colegelor mele (fetelor mele dupa cum imi place sa le spun). Alaturi de ele pot lucra zi de zi intr-o echipa profesionista, optimista si mai ales dedicata domeniului social … iar asta imi face munca de mii de ori mai usoara. Bravo fetelor! Sunteti minunate!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu