26 iunie 2013

Desenam....cu ingrediente si condimente :)

Am mai adaugat inca o activitate in lista evenimentelor speciale :).Virgil Iantu a venit la centru pentru a realiza  o activitate speciala impreuna cu copiii nostri.

Nu a venit singur, l-a adus si pe Daniel Radulescu pentru a le oferi micutilor momente placute, inedite si....de neuitat. El a venit pregatit  cu toate "ustensilele" pentru ca evenimentul sa aiba loc: buna dispozitie, optimism, creativitate, dar si materia prima: seminte, cereale, nuca de cocos, cafea, scortisoara, linte si muuulte alte condimente. Desi, la inceput toata lumea se astepta sa gateasca, acest lucru nu s-a intamplat. Daniel le-a dat mana libera copiilor pentru a desena cu ingrediente si condimente si credeti-ma, au iesit adevarate opere de arta!

Copiii au invatat de la Virgil Iantu si de la Daniel faptul ca ingredientele si condimentele nu sunt folositoare doar pentru gatit ci si pentru a se juca intr-un mod extrem de creativ. Daca pana acum cei mici isi doreau sa devina medici, profesori sau avocati, dupa aceasta activitate multi dintre ei si-au reorientat viziunea in ceea ce priveste cariera pe care o vor alege :).

La final Virgil Iantu le-a oferit copiilor un tort si autografe :).


 O echipa creativa.

Daniel le oferea copiilor sugestii si ii lauda pentru ideile lor.

Iata si cateva dintre operele de arta ale copiilor.







Multumim Virgil Iantu si echipei tale pentru acest eveniment special!

Intregul eveniment a fost oferit celor mici de Eubiotic, produsul probiotic numărul 1 în România.

3 comentarii: