7 decembrie 2012

Campania “Zambete pentru copii”


            Inainte de a va detalia ce dupa-amiaza de poveste am petrecut ieri, in ziua in care Mos Neculaie ne viziteaza, trebuie sa multumesc sincer unor oameni calzi, binevoitori si harnici, Roxana Manolache si familia ei.


            E adevarat, traim intr-o lume a tehnologie, jucariilor cu baterii, butoane si functii complexe, o lume plina de oameni ocupati, prea ocupati … Si totusi in mijlocul acestei lumi am intalnit copiii care stiu sa se bucure de jucarii crosetate.


  
Si totusi am intalnit oameni care in 4 luni au lucrat intens, in timpul lor liber, pentru a darui cadouri frumos impachetate si surprinzator de adorate.


Roxana este magicianul din spatele crosetei fermecate iar Costi este sotul ei. Impreuna au facuti fericiti 48 de copii.  
Jucariile au fost create din sculuri degrade cu fire din acril, poliacril (special create pentru hainute de bebelusi), bumbac si au fost lucrate exclusiv manual.

  
            Roxana a fost cea care m-a contactat dorindu-si sa aduca un zambet pe chipul unor copii la care Mosul nu poate uneori ajunge. Si astfel s-a nascut Campania “Zambete pentru copii”.


            Ieri dupa-amiaza copii au strans in liniste si in mare graba masuletele de lucru, s-au asezat cuminti pe scaune si au asteptat ca Roxana  sa imparta fiecaruia cadoul personalizat. 
            Bucuria ce a urmat e greu de scris aici in cuvinte. Gasiti totusi o farama surprinsa de aparatul foto.


            Iti multumim din suflet Roxana! Ma bucur nespus cand intalnesc astfel de oameni!


Detalii despre eveniment puteti gasi si aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu