23 iulie 2013

Profesor de sport pentru o zi :)

Astazi am inceput ziua in forma si cat se poate de sanatos. Impreuna cu Nicoleta Zugravu, care deja a devenit prietena Centrului nostru, am organizat o activitate in aer liber plina de miscare si voie buna. Nicoleta este de profesie kinetoterapeut si de fiecare data cand are ocazia, ea promoveaza un stil de viata sanatos (mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/cabinet.izokinetica?fref=ts).
Astfel, la prima ora (pentru ca sportul de dimineata este cel mai indicat) ne-am organizat cu totii si am plecat in parcul vecin din Politehnica. Nicoleta a fost foarte creativa si a organizat activitatea, astfel incat cei mici sa nu se plictiseasca. A inceput prin a le arata cateva exercitii, iar apoi fiecare dintre ei (inclusiv doamnele) a devenea "profesor" si trebuia sa aiba o idee de exercitiu pentru grup.
La sfarsit, Nicoleta ne-a incantat cu cateva exercitii in perechi. Copiii au invatat faptul ca sportul nu este doar o forma de a se juca ci si o cale buna spre sanatate.


 Doamnele extrem de constiincioase si exemple de urmat pentru copii.

Maria, profesor pentru o zi :)

Imbinam utilul cu placutul si iata:

La exercitiul "palma in palma" trebuia sa fie un conducator care sa miste mainile in diferite moduri, iar celalalt sa execute aceleasi miscari, dar sa nu ridice palma din palma colegului sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu