29 noiembrie 2012

Ziua Ştafetei - Copiii preiau cârma!

Pe 20 noiembrie 2012, de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, Asociatia Terre des hommes a organizat evenimentul „Ziua Stafetei” la care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei a fost partener.


Obiectivul principal a fost de a pune copiii în situaţia de a exersa o profesie pentru o zi. Astfel Alex si Andreea, beneficiari ai Centrului Comunitar Generatii, au înlocuit un profesionist la locul său de muncă.


Fiecare a avut un mentor care i-a explicat meseria sa şi problemele, provocările cu care se confruntă zi de zi. Andreea l-a avut ca mentor pe compozitorul Catalin Cretu de la Universitatea de Muzica, iar Alexandru pe specialista IT, dna Liliana Neacsu de la Total Soft .



Ulterior, atat copiii cat si mentorii au participat la conferinţa de presă şi recepţia finală care a avut loc la reşedinţa Ambasadorului din Mare Britania. Cu această ocazie, s-au oferit suveniruri celor implicaţi, s-au ascultat impresiile şi recomandările copiilor precum şi declarațiile lor referitoare la tema: "Uite ce am decis."




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu