Astazi
am gatit din nou si ne-am intrecut orice asteptare. I-am impartit pe copii in
echipe si fiecare a realizat propriul platou cu aperitive. Copiii s-au simtit in
lumea lor plina cu jucarii frumos colorate, de aceasta data comestibile.
Am
profitat de steguletele decorative pentru a-i invata geografie si au fost indemnati sa numeasca in
limba engleza fiecare ingredient folosit si fiecare ustensila. Cine a spus ca
bucataria nu se poate transforma in scoala!?
Ingredientele
folosite:
-
Cascaval, mozzarela;
- Masline
verzi;
- Salam
de Sibiu, muschi;
- Somon
afumat, pate de macrou afumat;
-
Rosii, castraveti, ardei grasi;
-
Menta, busuioc, marar, patrunjel;
-
Paine, scobitori, lime;
- Si cel mai important: multa imaginatie,
rabdare si dragoste!
Pofta
buna! Noi am avut!
P.S: Si
cum am ramas datori saptamana trecuta, pentru ca nu v-am povestit cum am facut
bomboane Rafaello, va aratam poze.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu