14 iunie 2012

Aperitive “geografico-englezesti”

Astazi am gatit din nou si ne-am intrecut orice asteptare. I-am impartit pe copii in echipe si fiecare a realizat propriul platou cu aperitive. Copiii s-au simtit in lumea lor plina cu jucarii frumos colorate, de aceasta data comestibile.


Am profitat de steguletele decorative pentru a-i invata geografie si au fost indemnati sa  numeasca in limba engleza fiecare ingredient folosit si fiecare ustensila. Cine a spus ca bucataria nu se poate transforma in scoala!?


Ingredientele folosite:
- Cascaval, mozzarela;
- Masline verzi;
- Salam de Sibiu, muschi;
- Somon afumat, pate de macrou afumat;
- Rosii, castraveti, ardei grasi;
- Menta, busuioc, marar, patrunjel;
- Paine, scobitori, lime;
- Si cel mai important: multa imaginatie, rabdare si dragoste!


Pofta buna! Noi am avut!



P.S: Si cum am ramas datori saptamana trecuta, pentru ca nu v-am povestit cum am facut bomboane Rafaello, va aratam poze.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu