De Ziua
Internationala a Varstnicilor, Fundatia Principesa Margareta a
Romaniei impreuna cu Electrolux a oferit un pranz delicios copiilor si varstnicilor
defavorizati. Evenimentul a avut loc in incinta cantinei Colegiului UCECOM
“Spiru Haret”, unde chiar Alteta Sa a supravegheat prepararea felurilor de
mancare.
Sase food bloggeri cunoscuti au pregatit o masa regala
pentru varstnicii si copiii prezenti.
Andreea Juganaru (andreeachinesefood.blogspot.com)
si Andreea Scaesteanu (gurmandino.ro) au pregatit placinta cu vinete, rosii si
cascaval.
Elena David (leblogpiquant.blogspot.com) si
Cristina Toth (divainbucatarie.ro) au preparat felul principal – piept de pui
in sos cu verdeata, cu garnitura de farfalle.
Ileana Corcotoi (papalaile.wordpress.com) si Mihai
Lambru (placerisimple.wordpress.com) au ales un desert din cartea de retete a
A.S.R. Principesa Margareta – Gateau au chocolat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu