5 aprilie 2012

„Scoala altfel” la Generatii


La noi scoala e altfel in fiecare zi. Copiii isi fac temele cu ajutorul voluntarilor iar in timpul ramas liber defasuram diverse activitati cu caracter non-formal: pictam, confectionam obiecte decorative, cantam, jucam fotbal etc.

Dar astazi ne-am deschis portile pentru ca alti elevi si dascali sa vada cum scoala capata alta nuanta odata ce pasesti la Generatii.

Beneficiarilor nostri li s-au alaturat elevi si dascali ale scolilor din Bucuresti. Impreuna cu tinerii, copiii si varstnicii de la Generatii au facut felicitari pentru Paste si cosulete din sticla reciclabila. Vizitatorii au plecat incantati de toate lucrurile minunate pe care le-au vazut si au purtat ca amintire felicitarile facute chiar de ei.
Doamnele noastre au emotionat dascalii ce au venit sa ne cunoasca. Probabil e greu de imaginat ca oameni trecuti de mult de prima tinerete pot ramane veseli si activi. Copiii si tinerii le transfera energia lor, iar cumului de buna dispozitie ce reiese ne face pe toti sa ne simtim acasa.

Astazi clopotelul nu a sunat pentru elevi, dar nu cred ca acesta a fost motivul pentru care nu vroiau sa mai plece de la Generatii. Au fost totusi nevoiti sa o faca tinand cont ca alti elevi asteptau nerabdatori sa ne cunoasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu